Start-up begeleiding


IMG_0218

 

 

 

 

 

 

Ik ontmoet regelmatig mensen met prachtige ideeën. Te vaak wordt met die ideeën niets gedaan. Het is al zo druk in de reguliere baan, met het gezin, met andere verplichtingen. Of men weet gewoon niet waar te beginnen… Ik ben van mening dat we daarmee in Nederland veel laten liggen. We laten kansen liggen om voorop de golf te lopen met mooie, vernieuwende bedrijven. En we laten kansen liggen om mensen echt vanuit hun kracht (en hun geluk) te laten acteren. Ik heb gemerkt dat het aanreiken van de helpende hand werkt. Ideeën serieus nemen, niet denken in belemmeringen maar in kansen, en proberen de ideeën concreet te maken. Daarom zoek ik actief naar mensen met mooie ideeën en help ik hen, als ik het idee ook zie zitten, om de ideeën te vertalen naar een concreet en volledig businessplan, help ik zoeken naar financiers en help ik bij het daadwerkelijk vormgeven van de organisatie en alles wat daarbij komt kijken.

Heb jij ook een mooi idee? Blijf er niet mee rondlopen, maar laten we er eens over doorpraten!

Lees meer over de aanpak van start-up begeleiding, de kosten van start-up begeleiding, eerdere ideeën en lopende initiatieven.