Over Bas Vlemminx


bvl-003-web

Vlemminx Company wordt gerund door mij, Bas Vlemminx. Na mijn studies Logistiek & Technische Vervoerskunde en Bedrijfskunde (specialisatie Strategie, Marketing & Distributie) heb ik een jaar als marktonderzoeker gewerkt voor BAM NBM. Daarna ben ik gestart als organisatie-adviseur en interim-manager bij Twynstra Gudde, waar ik ruim 11 jaar heb gewerkt.

In 2008 ben ik geshockeerd door het rapport ‘Nederland in de wereld’, van het Innovatieplatform. In dat rapport wordt de veranderende wereld en de positie van Nederland beschreven. Het rapport gaf een duidelijk signaal: er is werk aan de winkel. Ik merkte daar in de praktijk echter maar weinig van. Organisaties bleven doen wat (en hoe) ze al deden…

Om te helpen, ben ik me meer gaan richten op wat organisaties echt succesvol maakt, met als doel dat te delen met anderen. Ik schrijf daar onder andere een blog over (http://duurzaamsucces.wordpress.com) en ik heb een mooi onderzoek uitgevoerd naar succes in het MKB in 2011/2012. De vele bevlogen ondernemers die ik sindsdien heb ontmoet, hebben me doen inzien dat ik nog meer aan hun kant wil staan. Als (meewerkend) adviseur en als ondernemer. Om daar optimaal invulling aan te kunnen geven, heb ik besloten de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Daarbij kan ik een beroep doen op een uitgebreid netwerk waarin alle denkbare kennis en kunde voorhanden zijn.

Meer weten? Bekijk mijn CV:

CV Bas Vlemminx juni 2013