Lopende initiatieven


Luke’s – de verkleurende regenlaars

Ik heb met een partner een concept uitgewerkt voor een regenlaarsje dat verkleurt als het nat wordt. Er is al enig vergelijkbaar aanbod op de markt, maar dan betreft het altijd een applicatie die verkleurt. Ons product kan helemaal verkleuren, bijvoorbeeld van roze naar paars of van lichtblauw naar donkerblauw. Wij zoeken voor dit concept nog een betrouwbare rubberlaarsjesfabrikant in de EU (!). Tips zijn welkom! Overigens kunnen we met dit concept veel meer: zowel andere producten kunnen worden gemaakt (bijvoorbeeld verkleurende fietsbanden), als andere principes kunnen worden toegepast (denk aan warmte of UV-straling).

James – jouw loopbaanpartner

Voor CNV Vakmensen heb ik een nieuw bedrijf opgezet: James. James heeft als ambitie om de loopbaanpartner van werkend Nederland te zijn. Bij James kun je terecht met al je loopbaanvragen en James zal je zelf helpen, verwijzen naar andere partijen die je kunnen helpen en je informeren over regelingen waarvan je gebruik kunt maken. Voor meer informatie, zie de website van James.

Kaketoe – coffee & kids

Kaketoe is een combinatie van een hippe koffietent / lunchroom (begane grond) met een speelparadijs voor kinderen (eerste verdieping). Voor jonge ouders die even een uurtje willen werken, even rustig willen bijpraten of zelfs even rustig de stad in willen. Er is toezicht in het speelparadijs door gekwalificeerd personeel, dus je kunt met een gerust hart even iets anders doen. En schuldig hoef je je niet te voelen: kinderen zullen niet eens naar huis willen. Ik heb veel meer ideeën rondom dit concept, maar zelf onvoldoende horeca-ervaring om hiermee aan de slag te gaan. Lijkt het jou wat? Ik deel graag mijn ideeën met je!

Proposall

Het platform voor latent woningaanbod! Hoef je niet te verhuizen, maar sta je er best voor open als je de juiste deal kunt maken? Die deal is jouw proposall! Kijk op http://www.proposall.nl of luister het interview op BNR terug.